0

Over ons

Hobbywerken is in 2010 begonnen met verkoop van hobbyartikelen via Marktplaats. In datzelfde jaar is de voorraad en de inventaris overgenomen van een bevriende hobbywinkel die wegens privé omstandigheden moest stoppen. Omdat tegelijkertijd ons pand beschikbaar kwam en we nog geen goede bestemming hadden voor de begane grond, was de keuze snel gemaakt.

Hobbywerken startte ook een gewone winkel. Even tevoren was al een website gelanceerd met daarop nog vooral spullen voor kaarten maken, maar al snel uitgebreid met andere artikelen zoals b.v. distress inkt en project life. Jaarlijks bezoeken wij een of meer grote beurzen met name in Amerika om te zien wat de komende trends zijn. In 2013 is Lovescrapping.nl gekocht en toegevoegd aan Hobbywerken. In 2014 zijn naast de Nederlandse website ook nog speciale website voor België, Duitsland en Groot-Brittannië gelanceerd.

In 2015 is Scrapplaza overgenomen en aan Hobbywerken toegevoegd.

Inmiddels zitten we niet meer in het oorspronkelijke pand maar zijn wij verhuisd naar Voorstraat 8a. Wilt u lekker komen rondneuzen maakt u dan gerust een afspraak voor mooie collecties en deskundig advies.

Het basisteam van Hobbywerken bestaat uit Lisette en Desiree