0

Bestellen & Levering

Brengen jullie verzendkosten in rekening?

Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €45,- wordt een verzendbijdrage van minimaal €5,55- doorberekend. Voor Belgie en Duitsland zendingen brengen wij minimaal €7,50,- in rekening. 

Bij iedere bestelling boven de €45,- is de verzending gratis binnen Nederland. Mocht je meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag, dan is het mogelijk om deze bestellingen samen te versturen mits hier geen pre-orders bij besteld zijn.

Voor bestellingen onder de €45,- worden apart verzendkosten in rekening gebracht. Bij volledige retournering van jouw bestelling ontvang je het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor de klant.

Voor verzendkosten buiten Nederland kijk op de pagina verzendkosten voor de exacte kosten per land. 

Heb ik een account nodig om te bestellen?

Ja, je hebt een account nodig om te bestellen. Je kunt bij uw eerste bestelling een account aanmaken zodat je de volgende keer met 1 druk op de knop kunt bestellen.

Hoe lang duurt het voordat je je pakketje in huis hebt?

Hobbywerken.nl streeft ernaar om binnen 2 dagen je pakketje af te leveren. Je bestelling is altijd voorzien van een track&trace code en je kunt via de bevestiging die wij sturen jouw pakketje volgen.

Ik ben niet thuis, wat nu?

Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! Dan wordt standaard geprobeerd het pakket te leveren bij je buren. Lukt dit ook niet, dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kun je op dezelfde dag tot 22:00 uur op de site van de bezorger aangeven waar jij je bestelling bij een tweede poging wilt laten bezorgen.

Je hebt dan de keuze uit één van de volgende opties:

  • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).
  • Bij één van de afhaal locaties door heel Nederland. Je haalt je zending vanaf 16.00 uur de volgende dag op.

Kortingscodes

Kortingscodes dienen direct bij het plaatsen van bestellingen te worden toegevoegd en verwerkt. Wij kunnen kortingen niet achteraf verrekenen danwel terugstorten. 

Annuleren

Het annuleren van een reeds geplaatste en betaalde order kost € 5,-- administratiekosten.